Vaikuttajamarkkinointi

Autamme suunnittelemaan yhteistyöt ja valitsemaan oikeat vaikuttajat.

Vaikuttajamarkkinointi on paitsi viime vuosien trendisana myös yksi tehokkaimmista markkinointiviestinnän keinoista, jonka avulla voi vaikuttaa kohderyhmän osto- ja hankintapäätöksiin.

Tutkimusten mukaan jopa puolet suomalaisista sanoo edellisen kuukauden aikana ostaneensa tai harkinneensa ostavansa jotain  sosiaalisen vaikuttajan suosituksen perusteella.  

Haluatko tavoittaa ja vaikuttaa kohderyhmääsi suosittelumarkkinoinnin keinoin?  Tarvitsetko apua oikeiden sosiaalisen median vaikuttajien kartoittamiseen? Onko tavoitteenasi suunnitella ja toteuttaa vaikuttajamarkkinointia, joka aidosti tukee liiketoimintaasi?

Mitä vaikuttajamarkkinoinnista pitää ymmärtää?

Vaikuttajamarkkinoinnilla tarkoitetaan yleensä kaupallista yhteistyötä sosiaalisen median vaikuttajien kanssa. Oli kyseessä sitten bloggaaja, tubettaja, instagrammaaja tai LinkedIn-aktiivi, olennaista vaikuttajamarkkinoinnissa on, että kohderyhmään vaikutetaan henkilön kautta, joka tavoittaa yleisönsä omissa sosiaalisen median kanavissaan ja on seuraajiensa arvostama. 

Vaikuttajamarkkinointi ei kuitenkaan ole vain kaupallista blogiyhteistyötä, tubettajavideoita tai somepostauksia. Kyse ei ylipäätään ole vain sisällöistä tai kanavista, vaan vaikuttajamarkkinointi on strategia, jonka avulla yritys tai organisaatio voi paitsi vaikuttaa kohderyhmiinsä, myös ymmärtää paremmin asiakkaitaan. 

Miksi vaikuttajastrategia kannattaa?

Vaikuttajamarkkinointi kannattaa miettiä tarkkaan. Se, mikä toimii yhdellä, ei toimi toisella. Joka paikassa ja hypessä ei kannata olla mukana. Me autamme suunnittelemaan yhteistyöt tavoitteita tukeviksi ja valitsemaan oikeat vaikuttajat ja tavat toimia vaikuttajien kanssa siellä, missä asiakkaasi ovat. 

Olemme luoneet monivuotisen kokemuksemme pohjalta selkeän mallin liiketoimintaa tukevan vaikuttajastrategian luomiselle ja tulokselliseen vaikuttajamarkkinointiin. Lisäksi koulutamme organisaatioita vaikuttajamarkkinoinnin hyödyntämiseen. 

Kubo on strateginen ja luova sisältötoimisto, ja me kubolaiset joukko intohimoisia sisältömarkkinoinnin, viestinnän, markkinoinnin, tarinankerronnan ja designin ammattilaisia. Olemme tunnettuja uusista ideoista, laadukkaasta työstä, inhimillisestä otteesta sekä tuloksellisesta viestinnästä ja brändin rakentamisesta. 

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja tai tavata meidät?
Soita tai meilaa Jarmolle.

Jarmo Hovinen 0500-520981

jarmo.hovinen@kubo.fi