Lehtiuudistus

Hyvin tehty lehtiuudistus innostaa, sitouttaa ja lisää lehden lukemista.

Lehtiuudistus kannattaa tehdä säännöllisesti. Yksikään julkaisu, oli se sitten asiakaslehti tai jäsenlehti, ei pysy ajan tasalla lukijoitaan palvellen ilman säännöllistä uudistamista.

Joskus tarvitaan hienovarainen lehden toimituksen työtapoja parantava uudistus. Toisinaan taas kokonaisvaltainen lehtiuudistus, jossa koko mediakonsepti mietitään uudestaan organisaation tavoitteiden ja kohderyhmän tarpeiden näkökulmista.

Onko organisaatiosi lehti jäänyt ajastaan jälkeen? Kaipaako lehden ilme uudistusta tai sisällöt terävämpää ja lukijoita puhuttelevampaa  näkökulmaa? Tarvitsetteko apua toimitusprosessin muuttamiseksi monikanavaiseksi? 

Miten lehtiuudistus toteutetaan?

Useimmiten lehtiuudistuksessa suunnitellaan uusiksi lehden ulkoasu, lehden kansi, lehden rakenne, lehden sisältötyypit, lehden toimitustyön tapa ja organisointi sekä lehden jakelu. Osa saattaa vaatia radikaalimpaa uudistusta, osa taas saattaa säilyä uudistuksessa aika lailla ennallaan.

Jokainen lehtiuudistus on erilainen ja lähtee liikkeelle uudistuksen tavoitteista. Olemme Kubossa tehneet kymmeniä lehtiuudistuksia ja luomamme työpajapohjaisen prosessin avulla saamme kaikki lehden tekijät sitoutumaan uudenlaisen lehden tekemiseen. 

Hyvin tehty lehtiuudistus innostaa lehden tekijöitä uudella tavalla, sitouttaa lukijoita, lisää lehden lukemista ja parhaimmillaan kerää palkintoja kansainvälisissä kilpailuissa.
Oli tarpeena tehdä lehdelle kokonaisvaltainen uudistus tai uudistaa lehden ilme, Kubon kokeneilta ammattilaisilta saat varmasti uusia ideoita  ja kokonaisvaltaista näkemystä. Lupaamme ylittää odotukset.

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja tai tavata meidät?
Soita tai meilaa Jarmolle.

Jarmo Hovinen 0500-520981

jarmo.hovinen@kubo.fi