Matti Lintulahti

Me teimme sen. Tempaisimme eturauhas- ja kivessyövän tutkimusta edistävän Movemberin hyväksi. Meitä oli 42 kävelijää sekä huoltojoukot. Yli puolet meistä käveli koko matkan eli noin 44 kilometriä Helsingistä Kirkkonummelle, suurin osa kulki mukana reippaasti yli puolen matkan. 58 000 askelta ja 10 tuntia taukoineen 👍👍👍😃😃😃.
Kiitokset kaikille lauantain Movember 2015-kävelyyn osallistuneille. Te teitte tästä hienon ja koskettavan päivän. 44 kilometriä on pitkä matka, mutta lopussa olo oli mahtava. Osallistuneet allekirjoittavat:
“Ikinä ei oo ollut niin siistiä istua läpimärkänä Kirkkonummen mäkkärissä 😉oli mieletön kokemus! Kiitos järjestäjille ja mukana matkanneille. Oltiin hyvä tiimi!”
“On tosi inspiroivaa tavata yhden päivän aikana niin paljon ihmisiä, jotka ovat tulleet paikan päälle avoimin mielin tutustumaan uusiin ihmisiin ja tekemään itselleen ikimuistoisen kokemuksen.”
“Mahtavaa oli! Jalatkin pelittää taas, kun nappasin illalla pari buranaa, nostin kintunraadot seinälle ja hieroin Voltarenin etureisiin. Sitten unta ja nyt tunne ei ole sen kummempi kuin jonkun normitreenin jälkeenkään. Ihme, ehkä mulla sitten kuitenkin on joku peruskunto olemassa…”
“Huhhuh mikä setti. Tuli kyllä ylitettyä itsensä ensimmäistä kertaa näin kovaa. Paljon vaadittiin tahdonvoimaa kieltämättä, mutta nyt on erittäin hyvä fiilis. En tiedä lähdenkö seuraavilla kerroilla maratoni-rajaa rikkomaan, saa nähdä, mutta mukana kuitenkin! Toivottavasti kolmen kympin kohdalla vedetty taukojumppa autto jengiä jaksamaan!”
“Tuntien kävely yhdistää ihmisiä arvaamattomasti. Ei ole titteleitä, ei ikä- tai sukupuolirajoitteita. On vain ihmisiä samalla asialla. Avaat keskustelun niiden kanssa, jotka kulkevat vierelläsi ja löydät häkellyttävän hienoja tyyppejä.”

Kymmenen tuntia Movember-kävelyä kuvina

Movember Lähtö
Movember Kävely
Pitkässä kävelyssä jalkojen huolto on tärkeää. Tauolla on hyvä nostaa hetkeksi jalat ylös, jolloin lopussa on helpompaa. Testattu on.
movember_muki
 
glogit
Movember-maali
Movember-kävely on osa Movemberin kampanjakuukautta, jolla tehdään miesten eturauhas- ja kivessyöpää tunnetuksi ja kerätään rajaa Suomen Syöpäsäätiölle näiden syöpien tutkimiseen. Jos haluat kantaa kortesi kekoon, tee lahjoitus täällä.
Nähdään ensi vuoden Movemberissa uudestaan. Sitä ennen Kubossa suunnittellaan jo uutta tempausta – stay tuned!