Animaatiot ja videot

Liikkuva kuva on tehokas ja huomiota herättävä tarinankerronnan väline.

Video on yhä useammalle helpoin ja mieluisin muoto kuluttaa sisältöjä. Liikkuva kuva on tehokas tarinankerronnan väline.

Mitä nuoremmasta kohderyhmästä on kyse, sitä tärkeämpi ja mieluisampi video on sisältöjen kuluttamisen muotona. Eivätkä nuoret ole yksin: kansainvälisten tutkimusten mukaan myös yrityspäättäjät kuluttavat sisältöjä mieluiten videomuodossa.  

Haluatko ottaa animaatiot ja videot tuloksellisempaan käyttöön yrityksesi markkinoinnissa? Kaipaatko apua laadukkaiden ja liiketoimintaa tukevien videosisältöjen suunnittelussa ja tuotannossa? Kiinnostaisiko yrityksesi viesti kohderyhmääsi enemmän animaation muodossa? 

Mitä videoista ja animaatioista pitää ymmärtää?

Liikkuvan kuvan ei tarvitse tarkoittaa vain puhuvia päitä tai kansikuvavideoita organisaation verkkosivuilla tai somessa. Brändin staattiseen kuvamaailmaan saa eloa vaikkapa  animoitujen ikonien ja erilaisten taustavideoiden avulla. Videosta on tulossa digitaalisilla alustoilla yhä enenevässä määrin osa ilmaisua. 

Kuten Alfred Hitchcock asian ilmaisi, kolme tärkeintä asiaa elokuvissa on käsikirjoitus, käsikirjoitus ja käsikirjoitus. Liikkuva kuva ei ole itsetarkoitus, vaan suunnitelma ja  tarinankerronta ovat kaikki kaikessa. Siksi tuotantohinnoissa kyse ei ole lopputuloksen kestosta vaan sen vaatimasta tuotannon laajuudesta ja laadusta. Liikkuvaa kuvaa voi tehdä niin halvalla kuin kalliilla – tärkeintä on hyvä tarina ja sen kertomisen parhaalla tavalla mahdollistava toteutus. 

Kubo on strateginen ja luova sisältötoimisto, ja me kubolaiset joukko intohimoisia sisältömarkkinoinnin, viestinnän, markkinoinnin, tarinankerronnan ja designin ammattilaisia. Olemme tunnettuja uusista ideoista, laadukkaasta työstä, inhimillisestä otteesta sekä tuloksellisesta viestinnästä ja brändin rakentamisesta.

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja tai tavata meidät?
Soita tai meilaa Jarmolle.

Jarmo Hovinen 0500-520981

jarmo.hovinen@kubo.fi