Verkkosivu-uudistus

Palveleeko verkkosivusi tehokkaasti liiketoiminnan tavoitteita?

Verkkosivu-uudistus tulee jokaisella organisaatiolle eteen säännöllisin väliajoin.

Lähes aina, kun organisaatio uudistaa markkinoinnin ja viestinnän strategioita tai uudistaa yritysilmeen, havaitaan, että olemassa oleva verkkosivu ei ole strategian tuloksellisen toteuttamisen vaatimalla tasolla. Silloin verkkosivu pitää uudistaa vastaamaan brändin, markkinoinnin ja viestinnän tavoitteita.

Onko organisaatiosi verkkosivusto jäänyt ajasta jälkeen? Tarvitseeko verkkosivustosi uudistamista palvellakseen paremmin eri käyttäjien tarpeita tai toimiakseen tehokkaammin liiketoiminnan tukena? Markkinoinnin ja viestinnän näkökulmasta verkkosivusto on yksi väline, organisaation oma media, jonka avulla voidaan toteuttaa tuloksellista, strategian ja tavoitteiden mukaista sisältömarkkinointia ja muuta markkinointiviestintää.  

Miten verkkosivustouudistus toteutetaan?

Me Kubossa olemme erikoistuneet organisaatioiden sisällöllisten verkkosivujen suunnitteluun ja uudistamiseen.  Luomme sivuston visuaalisen ilmeen, rakenteen ja käyttöliittymän, ja yhdessä teknisten kumppaniemme kanssa toteutamme sivustot sisältöineen: niin tekstit, kuvat, videot kuin animaatiot.

Kubo on strateginen ja luova sisältötoimisto, ja me kubolaiset joukko intohimoisia sisältömarkkinoinnin, viestinnän, markkinoinnin, tarinankerronnan ja designin ammattilaisia. Olemme tunnettuja uusista ideoista, laadukkaasta työstä, inhimillisestä otteesta sekä tuloksellisesta viestinnästä ja brändin rakentamisesta.

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja tai tavata meidät?
Soita tai meilaa Jarmolle.

Jarmo Hovinen 0500-520981

jarmo.hovinen@kubo.fi