Sosiaalinen media

Sosiaalinen media on muuttanut ihmisten mediankäyttötottumuksia ja tullut osaksi yritysten keinovalikoimaa asiakkaiden ja uusien kohderyhmien tavoittamiseksi. Kaksi kolmesta suomalaisesta käyttää ainakin jotain sosiaalisen median kanavaa, nuorista lähes kaikki. 

Haluatko kasvattaa sosiaalisen median avulla liiketoimintaasi ja saada uusia asiakkaita? Kaipaatko lisäymmärrystä sosiaalisen median hyödyntämisen keinoista? Tarvitsetko apua sometekemisen suunnitteluun ja aidosti liiketoimintaa hyödyttävän sosiaalisen median strategian luomiseen? 

Mitä sosiaalisesta mediasta täytyy ymmärtää?

Yrityksille ja organisaatioille sosiaalinen media on nykyisin olennainen väylä tavoittaa asiakkaat ja yleisöt. YouTube, Facebook ja Instagram ovat jo tuttuja yritysten kuluttajamarkkinoinnin kanavina, Twitter ja LinkedIn puolestaan yritysmarkkinoinnissa. Omasta kohderyhmästä riippuu, mikä kanava on oikea.

Sosiaalisen median vahvuus on, että siihen pääsee kiinni nopeasti ja sisältöjä voi alkaa tehdä heti. Kääntöpuolena on erottautumisen vaikeus. Parhaimmillaan sosiaalisen median avulla löydetään uusia asiakasryhmiä ja sitoutetaan olemassa olevia asiakkaita brändilähettiläiksi. Huonoimmillaan panokset sosiaaliseen median hukkuvat päämäärättömään yksittäisten päivitysten tekemiseen.

Miksi somestrategia kannattaa?

Sosiaalinen media kannattaa miettiä tarkkaan. Se, mikä toimii yhdellä, ei toimi toisella. Joka paikassa ja hypessä ei kannata olla mukana. Me autamme suunnittelemaan sisällöt tavoitteita tukeviksi ja valitsemaan oikeat kanavat ja tavat viestiä siellä missä asiakkaasi ovat. 

Olemme kehittäneet monivuotisen kokemuksemme pohjalta mallin somestrategioiden luomiselle sekä tuloksellisen sosiaalisen median sisältömarkkinoinnin pohjaksi. Koulutamme organisaatioita sosiaalisen median hyödyntämiseen ja tuotamme sosiaalisen median konsepteja ja sisältöjä asiakkaillemme. 

Kubo on strateginen ja luova sisältötoimisto, ja me kubolaiset joukko intohimoisia sisältömarkkinoinnin, viestinnän, markkinoinnin, tarinankerronnan ja designin ammattilaisia. Olemme tunnettuja uusista ideoista, laadukkaasta työstä, inhimillisestä otteesta sekä tuloksellisesta viestinnästä ja brändin rakentamisesta. 

Jarmo Hovinen

Haluatko lisätietoja tai tavata meidät?
Soita tai meilaa Jarmolle.

Jarmo Hovinen
0500-520981
jarmo.hovinen@kubo.fi

Yhteydenottolomake