Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu on visuaalista suunnittelua, jonka avulla määritetään haluttu ulkoasu viestille. Graafista suunnittelua tarvitaan laajasti aina yrityksen visuaalisesta ilmeestä sen sovelluksiin kuten logoihin, verkkosivuihin, esitteisiin, mainoksiin ja pakkauksiin saakka. 

Ovatko yrityksesi visuaalisen ilmeen sovellukset ajan tasalla? Kertovatko kaikki viestisi samaa tarinaa yrityksestäsi? Näyttääkö yritysilmeesi yhtenäiseltä? Toimiiko yrityksesi viestintä visuaalisesti kaikissa kanavissa, joita käytät?

Miksi graafiseen suunnitteluun kannattaa panostaa?

Graafisella suunnittelulla parannetaan yrityksen kommunikaatiota. Viesteistä tulee selkeitä, ymmärrettäviä ja niissä on kiteytetty olennainen: ”Tämä on tärkeää.”

Hyvällä graafisella suunnittelulla löydetään paras mahdollinen visuaalinen muoto halutulle  viestille. Hyvän suunnittelun lopputuloksena asiat ovat paitsi ymmärrettäviä myös kauniita katsoa ja koskettaa.

Kubo on strateginen ja luova sisältötoimisto, ja me kubolaiset joukko intohimoisia sisältömarkkinoinnin, viestinnän, markkinoinnin, tarinankerronnan ja designin ammattilaisia. Olemme tunnettuja uusista ideoista, laadukkaasta työstä, inhimillisestä otteesta sekä tuloksellisesta viestinnästä ja brändin rakentamisesta. 

Jarmo Hovinen

Haluatko lisätietoja tai tavata meidät?
Soita tai meilaa Jarmolle.

Jarmo Hovinen
0500-520981
jarmo.hovinen@kubo.fi

Yhteydenottolomake