Jarmo Hovinen

Marraskuussa on jälleen Movember ja tänään meillä on entistä tärkeämpi syy venyttää viiksiämme ja tehdä asian tiimoilta enemmän hyvää.
Me täällä Kubossa – Jarmo, Matti ja Markus – olemme päättäneet, että kävelemme Helsingin rautatieasemalta Järvenpään rautatieasemalle. Matkaa kertyy yhteensä noin 38 kilometriä.  Jokaiselta kävelemältämme kilometriltä lahjoitamme yhden euron Movemberiin.
Haluaisimme, että tulet kävelemään ja osallistumaan kanssamme, oli sinulla viiksiä tai ei. Halutessasi voit liittyä joukkueeseen tai  tehdä lahjoituksen sivullamme: http://moteam.co/kubo
Lähtö on lauantaina 8.11. klo 9.00 Aleksis Kiven patsaalta, siitä Kansallisteatterin edestä ja Helsingin rautatieaseman vierestä.
Voit ilmoittautua mukaan joukkoon tapahtuman Facebook-sivulla.

Miksi Movember-kävely?

Eturauhassyöpään sairastuneet miehet voivat hidastaa tai mahdollisesti jopa pysäyttää sairautensa etenemisen kävelemällä säännöllisesti. Olennaista on, että kävely on ripeää ja sitä harrastaa vähintään kolme tuntia viikossa.
Cancer Research -lehden julkaisemassa tutkimuksessa nopsaan ja paljon kävelevien kasvaimet etenivät noin puolet vähemmän kuin miesten, jotka kävelivät vähemmän ja hitaammin. Tämä havaittiin runsaan kahden vuoden seurannan aikana.

Taustaa kävelylle löydät täältä

Kun asia koskettaa henkilökohtaisesti, niin asialle syntyy merkitys. Tänä vuonna osallistuminen Movemberiin on meille entistä tärkeämpää, lue miksi: Miksi aitous ja henkilökohtaisuus on niin vaikeaa.