Jenni Junkala

Strateginen ja visuaalinen sisältötoimisto Kubo kasvaa ja laajenee Tampereelle. Meillä on asiakkaita Helsingistä Kokkolaan ja useat heistä toimivat valtakunnallisesti. Laajeneminen mahdollistaa entistä paremman palvelun nykyisille ja uusille asiakkaillemme.

“Jatkuvasti monimutkaistuvassa, kaaosmaisessa ja kryptisessä maailmassa tarvitaan entistä ymmärrettävämpiä, aidompia ja ihmisläheisempiä brändejä. Tällaiset brändit saavat asioita aikaan ja puhuttelevat ihmisiä kiinnostavasti”, Kubon toimitusjohtaja Jarmo Hovinen kertoo.

Kubo auttaa asiakkaitaan rakentamaan koskettavia brändejä, kiinnostavaa markkinointiviestintää ja ratkaisemaan myös muita liiketoiminnan haasteita tarinankerronnan ja visuaalisuuden keinoin.

Kubossa luodaan  markkinoinnin ja viestinnän strategioita, suunnitellaan ja toteutetaan yritysilmeitä, kehitetään brändejä ja tuotetaan sisältöjä kaikkiin kanaviin asiakaslehdistä someen ja videoista verkkosivuihin. Kubo Tampere palvelee erityisesti Hämeen seudun yrityksiä.

Huippuammattilaiset ja kumppanuudet toiminnan ydin

Kubo toimii verkostomaisesti ja käyttää tarkasti valittuja hyviä ja luotettavia kumppaneita, joista etsitään jokaiselle asiakkaalle parhaat ja osaavimmat tekijät. “Laajenemisella haluamme myös vahvistaa kumppaniverkostoamme. Kubo Tampere osoittaa juuri sitä ketteryyttä, miten toimistomme toimii. Ehkäpä seuraavana on vuorossa Kubo Pariisi tai Kubo Oulu”, Hovinen naurahtaa.

Kubon toimintaperiaatteisiin kuuluu joustavuus, vastuullisuus ja toisista huolehtiminen. Työntekijöiden näkökulmasta se tarkoittaa, että työt voidaan tehdään siellä missä se on fiksuinta: Helsingissä, Pariisissa, junassa, kahvilassa, mökillä tai nyt Tampereella.

“Asiantuntijamme voivat halutessa työskennellä juuri siellä, missä haluavat ja saavat parhaiten palveltua asiakkaitamme. Olemme Kubossa alusta asti panostaneet huippufiilikseen ja henkilökunnan hyvinvointiin, ja tämä on yksi niistä satsauksista. Uskon, että hyvinvoiva henkilöstö luo asiakkaillemme parasta tulosta”, Hovinen sanoo.

Kubon sisältöstrategi ja digitaalinen tuottaja Jenni Junkala on Kubo Tampereen toimiston vetäjä. “Kubon laajeneminen Tampereelle on myös henkilökohtainen onnenpotku. Nyt voin tehdä joustavasti töitä kahdessa eri kaupungissa. Asun Tampereella, mutta käyn viikoittain Helsingissä tapaamassa siellä olevia asiakkaitani. Samalla voin nähdä ystäviäni”, Junkala kuvailee.

“Modernit digitaaliset työkalut mahdollistavat paikasta riippumattoman työnteon. Nykyään ei ole väliä teenkö töitä Helsingin toimistossa, Tampereen toimistossa, asiakkaan luona vai mökiltä. Uusi Ratinassa sijaitseva MOW Supernova tarjoaa täydelliset työtilat Kubo Tampereen onnistumisille”, hän iloitsee.

Voit ottaa Kubo Tampereen Jenniin suoraan yhteyttä: jenni.junkala@kubo.fi tai 040 4189 096.

Kubo Tampereen käyntiosoite on Ratinankuja 1. Postia Kubo Tampereelle voi lähettää osoitteella: Kubo / MOW SUPERNOVA, Vuolteenkatu 1, 33100 Tampere.

Kubo Creative Agency – www.kubo.fi – on vuonna 2013 perustettu visuaalinen ja strateginen sisältötoimisto. Olemme yli 10 henkilön joukko intohimoisia viestinnän, markkinoinnin, tarinankerronnan ja designin ammattilaisia. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 1,2 miljoonaa euroa.