Matti Lintulahti

Movember-kävelyymme osallistunut Pekka Tetri tekee kesän kovimman kävelyreissun. 700 kilometriä Turusta Ouluun ilman mukana matkaavaa tukijoukkoa. Hän tekee tämän kerätäkseen lahjoituksina 30 000 euroa Syöpäsäätiölle. Lue lisää kun haluat kuulla Pekan tarinan ja päättää miten sinä voit osallistua ja tukea syöpiin sairastuneita.

Pekan tarina

Pekan tarina alkaa keväällä 2013, kun häneltä löydettiin pahimman luokan aivokasvain, Glioblastoma Gradus IV. Tähän syöpään sairastuneiden keskimääräinen elinajan odote on alle vuosi hoitojen kanssa. Pekka kuitenkin selviytyi sairaudestaan.
“Olen taistellut aivosyövän kanssa kaksi vuotta, eli vuoden enemmän kuin piti. Tänä kesänä toteutan unelmani tehdä todella pitkän kävelyn. Kävelen 700 kilometriä Turusta Ouluun syömään lounaan lääkärin kanssa, joka leikkasi aivokasvaimen ensimmäisenä kerran. Pitkä kävely koettelee niin henkisesti kuin fyysisesti, mutta samalla se inspiroi ihmisiä jättämään pois negatiivisen kiireen ja epäoleellisen maailmasta pois. Olen pitänyt vuosia päiväkirjaa ja matkaa hyväksi käyttäen kerron miksi joskus pitää kävellä, että voi pysähtyä”, Pekka Tetri kertoo.
Pekan sairastama glioblastoma on yksi aggresiivisimmista syövistä ja sitä tutkitaan paljon ympäri maailmaa, jotta siihen löydettäisiin parempia hoitokeinoja. Myös Suomessa tehdään glioblastoman hoitotutkimusta.
Pekan tavoitteena on saada syöpätutkimukselle näkyvyyttä Suomessa ja kerätä Syöpäsäätiölle syöpätutkimusta varten 30000 euroa. Jos haluat auttaa tavalla tai toisella Pekkaa tämän tavoitteen saavuttamisessa, niin nyt on tekojen aika. Ota yhteyttä Pekkaan.

Osallistu haasteeseen

Pekka Tetri haastaa kaikki suomalaiset, niin yksityishenkilöt kuin yritykset, lahjoittamaan Syöpäsäätiölle rahaa per kävelty kilometri. Yritykset voivat maksaa 2 euroa, 5 euroa ja suuremmat 10 euroa per kilometri. Tukijat mainitaan erikseen kävelyn facebook-sivulla ja mahdollisilla muilla sovituilla foorumeilla.
Kävelyn sivuille tulee karttoja kuvia, videoita ja tunnelmia ennen kävelyä, kävelyn aikana ja kävelyn jälkeen.
Seuraa Pekan kävelyä: https://www.facebook.com/pekkakavelee ja http://www.pekkakavelee.org/  ja tule mukaan jännittämään, onko mahdollista kerätä 30 000 euroa syöpäsäätiölle, ilman että on julkisuuden henkilö. Halutessasi voit myös kävellä haluamasi matkan Pekan seurana.
Syöpäsäätiön keräyssivu: http://oma.syopasaatio.fi/oma-kerays/5-2251
Ota yhteyttä Pekkaan ja kerro miten haluat auttaa:
pekka.tetri@gmail.com
puh: 044 0137800