Jarmo Hovinen

Kohta on joulu. Kulunut vuosi on ollut erilainen ja erikoinen. Koronan iskiessä maaliskuussa kaikki muuttui. Siirryimme Kubossa muiden lailla tekemään töitä etänä. Virtuaalinen tapa työskennellä, sen haasteet työpajoissa, suunnittelussa, työn tauottamisessa ja omassa liikkumisessa sekä  etäjohtamisessa ovat opettaneet paljon. Erityisesti nyt joulun alla, meidän kannattaa kiinnittää huomiomme siihen, miten huomaamme toisemme, välitämme toisistamme ja pidämme huolta myös itsestämme.

Suomi on selvinnyt koronavuodesta monia muita maita paremmin. Myös me Kubossa olemme selvinneet paremmin kuin moni muu. Suurin syy tähän löytyy asiakkaistamme, jotka ovat pandemian keskellä uskoneet tulevaisuuteen ja pitkäjänteisen markkinointiviestinnän hyötyihin. Olemme saaneet tehdä paljon töitä upeiden ihmisten kanssa, ja kuluva vuosi onkin historiamme paras.

Tässä muutama esimerkki, mitä olemme tehneet vuonna 2020: yli 400 mieleenpainuvaa ja kiinnostavaa artikkelia, 18 brändi-, konseptointi- ja strategiaprojektia, 150 kuvaussessiota, 11 kampanjaa ja lanseerausta, 16 verkkosivuprojektia, 22 video-, TV-  ja animaatiotuotantoa, yli 250 somesisältöä, 16 painettua julkaisua,  useita kymmeniä esittelymateriaaleja ja paljon, paljon muuta. 

Emme olisi voineet toimia näin ilman alan huipuista koostuvaa laajaa verkostoa: konseptoijia, kirjoittajia, kuvaajia, animaattoreita, visualisteja, tutkijoita, analyytikoita, koodaajia. Olemme vuoden aikana työllistäneet yli 80 upeaa ammattilaista eri asiakkuuksissa ja projekteissa. 

Iso kiitos ja kumarrus kaikille teille, jotka olette tavalla tai toisella olleet Kubon matkassa mukana – asiakkaina ja yhteistyökumppaneina. Välitetään toisistamme ja pidetään huolta itsestämme.

Joululahjoihin ja kortteihin tarkoitetut varat olemme Kubon perustamisesta lähtien lahjoittaneet niitä enemmän tarvitseville. Tänä vuonna Hope ry:n avulla vähävaraisille lapsiperheille, Suomen Kansanterveysyhdistys ry:lle sekä Hurstin Avulle.

Rauhallista joulua ja menestystä sinulle ja läheisillesi vuonna 2021.

Toivottavat kubolaiset,

Anna, Elise, Hanna, Iina, Jarmo, Jenni, Leena, Markus, Matti, Riki