Matti Lintulahti

Unelmat on tehty toteutettavaksi. Kun perustimme pari vuotta sitten Kubon, niin halusimme työmme tekemisen kautta työllistää mahdollisimman monta luovan alan ammattilaista. Olemme työllistäneet lyhyen matkamme varrella niin animaattoreita kuin kirjoittajia, videokuvaajia, koodareita, tutkijoita ja valokuvaajia. Olemme kasvaneet ja toimineet suunnitelmamme mukaisesti, kiitos hyvien asiakkaiden. Tänään meillä on jälleen kerrottavana hyviä uutisia:

Digi- ja blogiosaaja Aurora Airaskorpi liittyy suunnittelutoimisto Kuboon

Helsinkiläinen suunnittelutoimisto Kubo kasvaa ja vahvistaa digitaalista osaamistaan. Kokenut blogiasiantuntija ja digitaalisen median konseptoija Aurora Airaskorpi aloittaa Kubossa sisältöstrategina ja tuottajana syyskuussa.
Aurora Airaskorpi on aiemmin kehittänyt Aalto-yliopiston Mediakonseptien tutkimusryhmässä suomalaisten mediatalojen digitaalisen mediaympäristön konsepteja sekä tutkinut blogien lukijasuhdetta ja digitaalisten sisältöjen lukemista Helsingin yliopistossa. Lisäksi hän on suunnitellut ja toteuttanut useiden verkkosivustojen sisältöstrategioita, konseptoinut blogiyhteisöjä ja toimittanut verkkosisältöjä useissa kuluttajamedioissa.
Olemme iloisia että saamme Aurora Airaskorven joukkoomme. Hänellä on vahva kiinnostus verkon käyttäjien ymmärtämiseen, käyttäjälähtöisiin digitaalisiin sisältöihin sekä teknologian ja sisältöjen saumattomaan yhdistämiseen.
“Verkkomaailmassa aitous on edellytys kiinnostaville sisällöille. Haluan rohkaista suomalaisia yrityksiä kertomaan tarinoita, jotka koskettavat vastaanottajan arkea ja osoittavat aitoa välittämistä tämän tarpeista”, Aurora Airaskorpi kertoo.
Kubo on kolmen kokeneen media-ammattilaisen Markus Freyn, Jarmo Hovisen ja Matti Lintulahden perustama luova suunnittelutoimisto, jonka liikevaihto on vahvassa kasvussa. Kubo auttaa yrityksiä suunnittelemaan ja tuottamaan koskettavia sisältöjä ja tarinoita, jotka hyödyttävät liiketoimintaa, markkinointiviestintää ja myyntiä.